Vores første forlovelsesgaver

Aftensnak og rabatkode

[Reklame: Kjolen er modtaget som gave]

Hej piger,

Jeg håber I har haft en dejlig dag. Jeg har været lidt ved siden af mig selv. Dagen startede med, at en af mine kontaktlinser knækkede inde i mit øje og at jeg kun fik halvdelen ud – så jeg har haft en linse-rest siddende i mit øje hele dagen, super irriterende. Jeg cyklede desuden til arbejde (som jeg plejer), men det var først da jeg var kommet ind til Nørreport at jeg opdagede, at jeg havde glemt min cykelhjelm. Tankerne om størrelsen på min forlovelsesring kører stadig rundt i hovedet (jeg skal nok prøve, at lade være med ar klage mere) – jeg skal ind og snakke med butikken i morgen, om at få gjort den endnu mindre of så er jeg ellers bare vildt træt. En rigtig mandags-torsdag.

Nå, men jeg ville bare lige hoppe indenom med dette outfit (som primært består af en kjole – dejligt nemt). Jeg havde kjolen på i tirsdags og flere spurgte mig, hvor den var fra – både på Instagram og i virkeligheden. Hvis man overhovedet kan skelne virkeligheden og Instagram ad. Kjolen er fra Trendday, jeg kan desværre ikke finde den, så den er sikkert udsolgt (undskyld, det opdager jeg først, da jeg sidder og skriver indlægget nu). Trendday har heldigvis mange andre gode ting og med koden: amaliebrohus10 får du 10% rabat, når du handler hos Trendday.

Skoene er fra FILA

Læs eller genlæs: 10 små ting jeg elsker

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores første forlovelsesgaver