Til dig der ikke orker at tage selvbruner på

10 hurtige til MIG

Hej piger,

Min serie 10 hurtige til.. holder sæsonafslutning og sæsonen afsluttes med, at jeg selv besvarer de spørgsmål jeg, lørdag efter lørdag, har udsat andre influenter for. Første sæson afrundes fordi jeg synes vi trænger til en lille pause for interviews herinde – jeg vil uden tvivl tage det op igen, på et senere tidspunkt, for jeg elsker selv at lære nye influentere at kende. Hvordan sæson 2 kommer til at udarte sig, må vi se til den tid.

Så denne lørdag kan I lære mig lidt bedre at kende (som om jeg ikke snakkede nok om mig selv i forvejen).

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
Jeg er vægt – og ja, mit stjernetegn siger virkelig meget om mig. Generelt begrunder jeg det meste af min adfærd ud fra mit stjernetegn. Vægten er ubeslutsom, flirtende, kunst- og skønheds-elskende, hypersocial og følsom. Ja, det er sådan cirka min person kogt ned til én linje.

2) Hvad laver du til dagligt?
Jeg er Social Media konsulent på et PR bureu og så er jeg blogger – wuhu!

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
Drik nok vand, få nok søvn, spis dine kosttilskud og undgå overdrevne mængder af sukker. Simpelt, sand og svært at overholde. I hvert fald den del med sukkeret.

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
benny blanco, Halsey & Khalid – Eastside 
– jeg skifter yndlingssang som andre skifter trusser. Den her blev min yndlings efter Danica nævnte den i det interview jeg lavede med hende.

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
Helt vildt! Altså, som i virkelig bange. Jeg er så bange for, at folk får et forkert indtryk af mig og min livsstil og at der er nogen der tror jeg bare er et overfladisk og tomt menneske. Derfor gør jeg virkelig meget ud af, at være åben, ærlig og sårbar på mine sociale medier – for på den måde handler alt ikke kun om beauty og anbefalinger, men også om det menneske jeg er.

6) Hvad er det sidste du har spist?
En tunsandwich fra 7Eleven – som ikke var specielt god og som gjorde mig overmæt.
(Jeg svarer på disse spørsmål fredageftermiddag d. 21/9).

7) Er du A eller B menneske?
A-menneske. Når klokken slår 00.00 kan jeg nærmest ikke holde min øjne åbne længere. Til gengæld kan jeg sagtens sove længe og trives helt klart bedst med 9 timers søvn. Jeg får dog mellem 7 & 8 timer i hverdagene. Jeg kan dog heller ikke lide at sove alt for længe, for så føler jeg, at jeg spilder min dag.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.
Får tårer i øjnene – enten af glæde, overvældelse eller sorg. Det kan være i få sekunder, men det sker nærmest hver dag. Jeg lever i mine følelsers vold og jeg mærker mine følelser meget intenst.

9) Hvad er dit drømmekøb?
En fed andelslejlighed i København, til en fantastisk pris.

10) Hvornår er du lykkelig?
Når jeg er sammen med mennesker jeg elsker – når jeg ikke er angst og dermed er i indre ro. Når jeg dyrker yoga, når jeg trækker vejret dybt – når dem jeg elsker er glade. Jeg føler mig lykkelig og taknemmelig mange gange i løbet af dagen. Til gengæld føler jeg mig også ofte fortabt og fortvivlet. Højt at flyve ..

Nå piger, jeg håber I har nydt at læse mine svar og jeg håber I har kunne lide denne serie. Jeg har selv været virkelig glad for den.

Kom gerne med feedback, så sæson 2 kan blive endnu bedre!
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til dig der ikke orker at tage selvbruner på