Monday Update #60

Derfor samler jeg på krystaller

Hej piger,

Forleden fik jeg et spørgsmål, som satte nogle tanker igang hos mig. Som I måske har set på min Instagram, er jeg svært glad for krystaller. Jeg har en pæn samling af dem og jeg ligger ikke skjul på, at jeg tror på at krystaller kan noget helt særligt.

Nå, men for at vende tilbage til spørgsmålet jeg blev stillet, så gik det på om jeg ville anbefale at man anskaffer sig krystaller i forbindelse med angst – og det synes jeg er et kompliceret spørsmål at svare på, for jeg har faktisk aldrig tænkt over om man skulle anskaffe sig krystaller eller ej. Jeg har altid set krystaller som en selvfølge i mit liv og derved ikke noget jeg skulle tage stilling til.

Siden jeg har været barn har jeg samlet på krystaller og følt mig draget af de smukke sten. Længe før jeg var bevidst om krystallers energi og healende egenskaber, har de været en selvfølge for mig. I takt med at jeg er blevet ældre, har jeg fået en forståelse for krystallernes fantastiske energi, men jeg har holdt fast i min barnlige intuition når det kommer til udvælgelsen. Jeg udvælger nemlig altid krystaller på baggrund af min mavefornemmelse. Jeg køber krystaller der tiltaler mig. Jeg mærker dem i mine hænder, trækker vejret dybt og slår mine tanker fra. Derefter finder jeg ud af hvilken krystal jeg har valgt (hvis ikke jeg kendte den i forvejen) og så læser jeg om dens egenskaber. Jeg tror på, at de krystaller jeg har brug for, finder vej til mig. Jeg bruger mine krystaller til mange forskellige ting og jeg har krystaller i alle rum i lejligheden, med undtagelse af badeværelset (for der har jeg ikke noget sted at ligge dem). For at give et lille overblik over hvordan jeg bruger mine krystaller, kommer her en hurtig opremsning.

  • I min stue, i min vindueskarm, har jeg en bl.a. en bjergkrystal, den bringer overblik og harmoni. Den åbner for at den fysiske og spirituelle energi kan strømme frit og jeg er særligt glad for denne sten, når jeg skal koncentrere mig eller har brug for tryghed og god energi. Dennis har desuden en bjergkrystal under sin hovedpude når han sover, det er selvfølgelig mit påfund.
  • Under min egen hovedpude har jeg en rosakvarts. Rosakvarts er en meget beroligende sten. Det er en sten der styrker kærlighedskraften i dig og dit liv. Jeg er desuden særligt glad for at bruge rosakvarts i forbindelse med meditation.
  • På mit natbord har jeg bl.a. en ametyst. Den fremmer åndelig intuition og styrker din spirituelle udvikling. Den virker rensende både på din krop og på dit sind.

For at krystaller skal virke, så tror jeg på at du skal være åben og modtagelig overfor deres energi. Hvis du har en stor modstand på disse sten eller har virkelig svært ved at føle dig draget af dem, kan det være, at det er noget andet du skal finde din ro i.

Læs eller genlæs: Hvornår er man spirituel?

Så for at svare på spørgsmålet; vil jeg anbefale dig, at købe krystaller, hvis du har angst eller andre udfordringer? Ja, hvis du føler dig tiltrukket af krystaller vil jeg uden tvivl anbefale dig det. Hvis du kan mærke deres energi og de bringer dig tryghed og kærlighed, så er det, det rette for dig. Hvis du ikke føler at krystaller taler til dig, så føl dig ikke forkert eller ærgr dig, du finder helt sikkert din ro et andet sted, f.eks. ved at gå en tur i naturen?

OBS. At købe krystaller kan aldrig træde i stedet for at få professionel behandling af dine psykiske problemer. Sørg altid for at søg professionel hjælp, hvis du har ondt i livet.

Jeg sender dig al kærlighed.
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #60