Januar favoritter: pleje til dig

Mine nytårsforsæt 2019

Hej piger,

Nå, som jeg lovede i dette indlæg, hvor jeg kiggede tilbage på mine nytårsforsæt fra 2018, ville jeg lige tjekke indenom med mine nytårsforsæt for 2019, i denne uge.

Jeg kan godt lide idéen om nytårsforsæt, det er lidt som at sætte en intention for året – at aftale sig selv, at man vil bevæge sig i en bestemt retning. Derfor slår jeg heller ikke mig selv oven i hovedet, hvis jeg ikke overholder dem, det er bare en guideline for mit kommende år.

Mine nytårsforsæt for 2019

  • Jeg vil lytte til min mavefornemmelse og prioritere mig: Jeg har alt for mange gange i mit liv gået imod min mavefornemmelse og sagt ja til noget, for andres skyld; ikke fordi jeg selv havde lyst eller behov, men for at opfylde andres behov og det er simpelthen ikke min pligt. Selvfølgelig skal vi være der for vores tætte mennesker og gøre hvad vi kan for at støtte dem, men det er altså også helt i orden at støtte og prioritere sig selv – herunder at sige nej, hvis du ikke kan overskue at tage med til en fest eller at gå en tur, for det er vigtigt at du gør det der føles rigtig for dig. Jeg ender tit med at lave rigtig mange planer i løbet af en uge og til sidst har jeg ingen tid til mig selv og til at lade op, men det vil jeg blive bedre til i dette år.
  • Jeg vil dyrke yoga fast: I løbet af 2018 har jeg dyrket yoga on/off – i slutningen af året meldte jeg mig ind i jo:ga, hvilket har gjort min praksis mere fast – og dette vil jeg holde fat i, i 2019. Jeg kan mærke en kæmpe forskel på min krop og mit sind når jeg dyrker yoga. Det giver mig mentalt overskud, det styrker mig og det mindsker mine smerter i lænden. Derudover så synes jeg at det er virkelig fedt at dyrke yoga, en time flyver afsted og jeg elsker at lege og arbejde med min krop. Derfor skal der være meget mere yoga i mit 2019.
  • Jeg vil være stolt af mig selv: Jeg er verdensmester i at slå mig selv oven i hovedet og skælde mig selv ud. Jeg er virkelig hård ved mig selv, og det vil jeg ændre. Jeg vil begynde at behandle mig selv som min bedste ven og tale til mig selv med kærlighed og omsorg, præcis som jeg gør til mine nære mennesker. Jeg er god nok, præcis som jeg er – og det skal jeg simpelthen blive bedre til at huske på.

Hvad er dine nytårsforsæt for 2019? Del dem rigtig gerne med mig i kommentarfeltet, jeg ville elske at høre dem.
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar favoritter: pleje til dig