Monday Update #72

Mine gemte IG-billeder #12

Hej alle søde jer,

Det er endnu engang blevet tid til, at tage et kig på mine gemte IG-billeder. Jeg er blevet så hardcore til at gemme billeder på Instagram, at jeg har fået inddelt dem i mapper, så jeg hurtigt kan finde dem, når jeg har behov for det; og dét har jeg tit behov for – særligt fordi jeg gemmer så mange billeder, så de hurtigt drukner i mængden.

Læs eller genlæs: Mine gemte IG-billeder #11

conscious_vibrations

Dette er uden tvivl Next Level glitter-redigering! Jeg følger ikke siden, men gemte blot billedet, fordi det er så smukt. Måske jeg en dag bliver ligeså god til at redigere glitter? Hvem ved.

artisawayofsurvivall og old_fashioned_girl

Jeg har jo det vildeste flip med Queen, som jeg efterhånden har nævnt for jer flere gange, både her og på IG. Dette bringer mig ud i alle afkroge af youtube, google og Instagram, for at finde info om Queen og særligt Freddie Mercury. Jeg er særligt betaget af den smukke historie om Freddie og Marys livslange kærlighed. Og derfor gemmer jeg naturligvis alle Queen-relaterede billeder på Instagram. Jeg er simpelthen så fascineret af hele fortællingen om Queen som band og Freddie Mercury som menneske og kunstner.

Nicole Balsamo

Denne fantastiske redigering af Nicole Balsamo var jeg nødt til at gemme, fordi den er magisk; og jeg virkelig gerne vil lave noget ligende. Wauw!

artsneverlieschico

Jeg gemte disse to billeder, fordi de ramte mig i hjertet. Fordi jeg forstår dem, og mærke dem.

Fanny Lyckman

Fanny Lyckman skuffer aldrig; jeg er vild med hendes content! Jeg har altid være meget betaget af hende, og det her billede er både smukt og hyldende morsomt.

Det var alt for denne omgang.
Husk I kan følge mig på IG, lige her.
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #72