Monday Update #75 + Give Away

Status på bryllup part 2

Hej skønneste jer,

Jeg synes det er på tide, at I får en lille opdatering på bryllups-planlægningen. Sidst jeg lavede et decideret bryllups-indlæg var d. 1 december, og vi er heldigvis kommet videre i planlægningen siden da.

Som jeg fortalte jer, i mandagens indlæg, så har brylluppet længe været et pres for mig. For jeg synes ikke det er specielt sjovt, at skulle planlægge sådan en stor dag. Der er nogle mennesker der elsker den slags, at nusse om hver enkelt detalje og at drømme om, hvordan det hele skal gå op. Jeg har det stik modsat, jeg vil ærligtalt bare gerne købe mig fra alt det jeg kan og i store træk bare møde op og nyde dagen. Jeg bliver hurtigt overvældet – det tror jeg gælder for mange sensitive mennesker – og jeg går i selvsving over mange af de beslutninger der skal tages.

At skulle vælge brudekjole

Hvis der er noget, jeg ikke har været fan af i denne proces så er det, at skulle vælge brudekjole. Jeg føler, at man siden barnsben, er blevet tudet ørene fulde om, at det er meget vigtigt, at man er meget smuk på sin bryllupsdag. Og jeg kan mærke at denne fortælling og forventning påvirker mig negativt – jeg bliver nærmest handlingslammet i processen; jeg har fundet nogle gode kjoler – men jeg bliver alt for detaljeorienteret og det irriterer mig, for sådan er jeg ikke normalt. Det skyldes at jeg har fået kørt betydningen af mit udseende op, for i virkeligheden er det jo ligegyldigt hvad jeg har på eller hvordan jeg ser ud; dén dag hvor Dennis og jeg skal giftes handler om at fejre vores kærlighed til hinanden – og ikke andet. Det vigtige er, at vi siger ‘ja’ til at stå ved hinandens side og at elske og ære hinanden, altid. Jeg har besluttet mig for, at jeg inden udgangen af februar vil jeg have taget et valg, om hvad jeg skal have på, og så ikke bruge mere energi på det. Jeg glæder mig også til at vise jer, hvad jeg har haft med i overvejelserne ang. brudekjolen, men dét indlæg må vente, til brylluppet har fundet sted.

Status på det hele ..

Siden sidste indlæg om brylluppet, er vi som sagt kommet videre og her er et lille oprids over hvad vi har fået på plads.

  • Vi har bestilt tid til at snakke om vielsesringe med Handcraftedcph – jeg synes at Anders laver nogle ekstremt smukke ringe. Både Dennis og jeg ønsker nogle helt simple ringe, så derfor synes jeg, at det er vigtigt, at håndværket er i orden, så skønheden i det klassiske udtryk, kommer til sin ret. Jeg glæder mig helt vildt til at skulle have en ordentlig snak med Anders omkring ringene. Det skal vi i starten af marts.
  • Vi har fået sendt invitationer ud. Vi valgte at sende dem online, for ærligtalt, så synes jeg det er spild af papir og ikke mindst penge, at få dem printet og sendt fysisk. MEN det er kun min personlige holdning; jeg ved, at det for nogle betyder meget at have invitationen printet ud og trykt – og skal man selvfølgelig bare gøre det. Vi lavede vores via Canva – efter vi sendte vores invitationer har sejeste Daniel skabt WOOU som snart lancerer webshop. De har virkelig de smukkeste designs inde hos dem, og man kan både købe print og online-invitationer, så hvis du ligesom jeg ikke er fan at at sende invitationer fysisk, er det også en mulighed. Jeg vil egenligt bare tippe jer om WOOU, fordi jeg ved, at jeg selv kommer til at kigge der, næste gang jeg skal invitere til noget stort.
  • Vi har fastsat toastmaster; Det bliver min kusine Julie. Julie er 6 år ældre end mig, hun har altid spillet en meget særlig rolle i mit liv. Hun har altid været der ekstremt meget for mig, og på mange måder har hun udfyldt den mor-rolle, som jeg har manglet efter tabet af min mor. Julie er et menneske jeg elsker utrolig højt, og jeg er virkelig glad for at hun ville være toastmaster for os.
  • Jeg er i fuld sving med at undersøge muligheder for bryllupskage.
  • Og Dennis er igang med at lave ønskeliste – det hygger han sig vældig godt med; og han er faktisk virkelig god til at vælge ting, som vi begge kan lide. Dét havde jeg faktisk ikke troet.

Hvor skørt er det ikke at ham her, er min kommende mand!? Jeg forstår det nærmest ikke.

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #75 + Give Away