Ny serie: Libraen og Lærken

Kvinde; gør noget godt for dig selv

[Reklame for Hunkemöller]

Hej skønneste mennesker – alle køn er velkomne her, men i dag skal vi snakke med fokus på os fantastiske kvinder.

I dag er det kvindernes internationale kampdag; en dag hvor jeg synes det er vigtigt, at vi husker på hvilke kampe kvinder i tidligere generationer har kæmpet, for at vi har de rettigheder, som vi har i dag. Jeg kender simpelthen så mange vidunderlige kvinder; jeg har jordens dejligeste veninder, jeg har min højtelskede søster, jeg har skønne kvinder i min familie og jeg har de sejeste blogkollegaer. Det er så vigtigt at vi alle sammen anerkender os selv og hinanden, for de seje og stærke kvinder vi er!

Forleden faldt jeg over dette billede på Instagram, som fik mig til at tænke over hvordan vi behandler os selv og drager omsorg for os selv, som kvinder (og mennesker). I hele min opvækst har jeg set film og tegnefilm hvor selvomsorg afbilledes ved, at man lægger sig under sin dyne og spiser junkfood, slik eller is. Jeg gør det samme; hvis jeg skal trøste nogen, forkæle nogen eller give dem et godt råd til at hygge om sig selv; “Se et afsnit af din yndlingsserie og spis noget lækker chokolade”. Der er ingen tvivl om, at de her ting er rigtig lækre og jeg vil også blive ved med at gøre det – men at se en serie og fylde sig med chokolade er ikke noget der kommer til at gavne dig, i det overordnede billede; det kan give dig en tiltrængt pause og et pusterum – men selvomsorg er meget andet end dét og kommer også i andre varianter. F.eks. som den fine tegning foreslår, så er yoga, meditation, sund mad, taknemmelighed, selv-fejring og at lave/se på kunst nogle fantastiske måder, at udvise kærlighed overfor sig selv.

Billedekreditering: @yeahitschili

I anledningen af kampdagen kunne jeg særligt tænke mig at fremhæve yoga, som en ultimativ form for selvkærlighed; for jeg er simpelthen blevet fuldkommen bit af at dyrke yoga (som I allerede ved). Det betyder utroligt meget for mig, at tage tid til mig selv, at komme ned i min krop og at fylde min krop med kærlighed via nogle dybe og bevidste vejrtrækninger.

Hunkemöller har i dag, 8 marts, 20% på hele deres sortiment for at fejre at det er kvindernes internationale kampdag, hvilket jeg synes er helt fantastisk. Vi skal nemlig fejre os selv – og for at gribe tråden om sund selvkærlighed, kunne dette udsalg i dag, måske være et kærligt skub til dig, til at investere i noget yogatøj og få skabt noget tid til dig selv og din vejrtrækning via yogaen? Så du kan skabe overskud, energi og selvkærlighed til at være den magiske kvinde, du allerede er.

Selv er jeg fuldkommen vild med disse tre items, som uden tvivl ville udgøre det perfekte yogaoutfit for mig; en T-shirt der ikke er for stram, et par højtaljede træningstights og en hoodie til at tage over mig i min afsluttede shavasana.

 T-SHIRT TIGHTS  – HOODIE

Hvis du er mere til den afslappende selvomsorg (som også er helt i orden!!) kan du med fordel tjekke Hunkemöllers fleece kollektion ud; der har de 50% på udvalgte af deres Fleece items (dette gælder fra d. 4-23 marts), som er perfekte til en afslappende stund med ansigtsmaske, chokolade og et afsnit af din yndlings serie.

Uanset hvordan du fejrer kampdagen, så håber jeg at du vil minde dig selv og dine medkvinder om, at vi er helt fantastiske!

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny serie: Libraen og Lærken