MONDAY UPDATE #79 + Give Away

Hvad er sugekop-detox?

[Reklame: Behandling og produkter er modtaget som gaver]

Hej skønneste jer,

For et par uger siden, var jeg til en sugekop-detox behandling hos Charlotte, som er stifter af SARDkopenhagen. Jeg modtog en pressemeddelse, med mulighed for at prøve en sugekop-detox; og jeg tøvede ikke med at sige ja, for det lød virkelig spændende og anderledes.

Men hvad var det så, jeg fik sagt ja til? Jo, for at sætte stemningen kom jeg ud til et meget hyggeligt lokale på Islandsbrygge, hvor Charlotte tog imod mig; hun har en dejlig mild og varm energi, så jeg følte mig straks i trygge hænder. Jeg kom ind i et rum, hvor jeg kunne klæde mig af, og derefter hoppe op på briksen og under tæppe.

Charlotte udførte sugekop-detoxen ved, at fugte min hud med olie og derefter køre sugekopper henover huden; i retning mod hjertet. Det var en fed oplevelse; for jeg kunne tydeligt mærke, at min krop kom på arbejde, selvom jeg bare lå og slappede af på briksen. Idéen med en sugekop-detox er nemlig, at frigøre affaldstoffer som har sat sig fast i kroppen, i form af væskeophobninger; og disse væskeophobninger kan fjernes ved noget så simpelt, som bindevævsmassage. De steder hvor der var mange væskeophobninger, gjorde det ondt; men ikke uudholdeligt ondt – det var mere på sådan en “jeg-gør-noget-godt-for-min-krop”-måde. Efter behandlingen fik jeg lidt blå mærker de steder hvor der virkelig var sket udrensning, men det var ikke noget slemt og Charlotte havde forberedt mig på det. Huden bliver mere fast og ensartet efter behandlingen, hvilket jeg sagtens kunne se – og ved gentagende behandlinger kan du også slippe af med kedelige buler i huden, som du måske kender fra dine lår (jeg kender dem i hvert fald fra mine egne). De affaldstoffer der løsnes under behandlingen, udskilles via urin, sved og ånde; derfor er det også en god idé at drikke en masse vand efter behandlingen, så man kan hjælpe udrensningen på vej.

Jeg fik desuden en sugekop og en detoxolie med hjem, så jeg selv kan foresætte behandlingen; og det gør jeg – både på mig selv, og på Dennis. Han var ret nysgerrig på den behandling jeg havde været til.

Til at udføre behandlingen derhjemme bruger jeg SARDkopenhagen CELLULITE OIL THERAPY. Den virker opstrømmende og udglattende på hud og væv; dette skyldes de naturlige og aktive ingredienser som olien indeholder; arganolie, sort peberolie, grøn-kaffe-olie og rosmarinekstrakt, som øger blodcirkulationen og virker udrensende på bindevævet. Du kan købe fuldt sæt med olie og sugekop til hjemmebrug , her.

Læs eller genlæs: Ren hud til brylluppet 

Udover ovennævnte olie, vil jeg også fremhæve to andre af SARDkopenhagens skønne produkter.

Det første produkt I ser på billedet er deres FACIAL MIST som er en beroligende og fugtgivende mist med kamille, mandelolie og rosengeraniumolie. Det er et mulitfunktionelt produkt der kan bruges på flere måder, blandt andet til at berolige stresset hud, balancere og talgregulere fedtet og uren hud, den kan bruges som toner efter afrens eller som finish spray i din makeuprutine. Derudover har den antibakterielle egenskaber.

Jeg er særligt glad for at bruge den som finish spray.

Det andet produkt er deres ROSE WATER ELIXIR, som er 100% naturligt og indeholder hele 81% ren Damascener rosenvand og olie. Det høje indhold af antioxidanter og vitaminer i rosenvand mindsker ældningstegn og giver næring til huden. Jeg synes den er skøn og dufter dejligt; og så er det altså ikke for tidligt at tænke på at mindske hudens ældringstegn, når man er fyldt 26 år.

Hvad tænker du om sugekop-detox, er det noget du kunne tænke dig at prøve?
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY UPDATE #79 + Give Away