Monday Update #82

Shop med Dennis og jeg

Reklame for Paw Sko

Hej skønneste jer,

I lørdags var Dennis og jeg et smut forbi Paw Sko på Fisketorvet. Jeg har mange minder fra Paw Sko fra barndommen og fra mine teenage år, hvor jeg har købt mange sko til diverse begivenheder (sandheden er nok, at det er min far der har købt dem, men I forstår hvad jeg mener). De senere år har jeg, som de fleste andre, flyttet mine shoppingvaner online.

Det er virkelig sjældent, at jeg får lettet måsen og trisset ud i butikker – og det samme gælder Dennis, men det gjorde vi altså i lørdags, i Paw Sko; og vi havde en virkelig, virkelig hyggelig formiddag – hvor vi sammen kiggede på sko og hjalp hinanden med at vælge de helt rette par. Dét giver sig selv, at dét at handle i en fysisk butik er en helt anden serviceoplevelse end, at sidde og klikke sko/tøj/whatever hjem online.

Personalet i Paw Sko var super søde og hjælpsomme, uden at det blev for pågående – vi havde rigelig mulighed for at rende rundt i butikken selv, men også god mulighed for at opsøge personalet og få vejledning i, hvad vi skulle vælge. Det par Adidas sko, som jeg valgte, er et par sko hvor jeg skulle op i størrelse, og jeg var faktisk i tvivl om, hvorvidt jeg skulle tage en str. 39,1/3 eller en str. 40 – med kyndig vejledning endte jeg med at tage den mindre størrelse, for den sad bare bedst på min fod. Nu har jeg gået i den, i to dage og det var det helt rette valg. Og så fik jeg desuden besked om, at de har 100 dages returret, så længe skoene er ubrugte; så jeg kunne roligt tage dem hjem i lejligheden og lige prøve dem en ekstra gang.

Jeg havde samlet en masse sko sammen, og endte med at vælge dette par Adidas, som jeg fremviser så elegant, og det par Birkenstock I også kan se på billedet.

I butikken er der noget for enhver smag og stil; og der er et flot udvalg af sko, både til mænd og kvinder. Og så er det jo bare virkelig hyggeligt, at shoppe sammen i en butik, hvor der er noget til os begge.

Generelt er udvalget virkelig godt – Dennis og jeg havde begge særligt fokus på at kigge på sneakers – og jeg kiggede selvfølgelig også på Birkenstock. Men der er også mange andre sko; faktisk til hele familien, da de også har sko til børn. Derudover er det også støvler, sandaler, badetøfler og jeg skal komme efter dig! Du kan får et indblik i deres udvalg i deres fashion magasin. Dét sad jeg faktisk og kiggede i, dagen forinden, så jeg havde en idé om hvad de havde af udvalg i butikken.

Både Dennis og jeg hyggede os godt med at rende og udvælge de sko vi ville prøve. Og så hyggede vi os med at hjælpe hinanden med at beslutte os for de par, vi ville have. Dennis agerede desuden både model og kameramand på besøget i Paw Sko, og det gør mit blogger-hjerte stolt. 😉

Dennis endte med at vælge disse to fede par sko. Et par gode sommersko, som er skiller sig ud fra hans skosamling derhjemme, som primært består af sneakers – og så et par sneakers fra Adidas, som passer lige ind i de 1000-vis af sko han allerede har stående herhjemme. Dennis, hvis du læser det her, så tror jeg snart du skal rydde ud i dine sko, nu når du har fået to par nye. (!!)

 

Jeg overvejede at gå med dette mega seje par Birckenstock; men jeg har allerede et par i samme mønster, de er bare orange og kun med én rem. Så dem lod jeg blive stående på hylden. Birckenstock er virkelig en favorit sko i min optik, fordi de er så gode og behagelige at gå i.

Jeg kiggede også på disse utroligt fine sneakers fra Billi Bi, som ville være virkelig fine nu hvor foråret endelig er over os.

Her er et overblik over de sko jeg overvejede. Jeg endte som sagt med Adidas i sokke-look (kalder man det, det? Dét tvivler jeg på) og så de fine nude Birkenstock. Jeg elsker simpelthen Birckenstock! De er seje, gode at gå i – og så ved jeg, at jeg bruger str. 38, så det er simpelthen så let at købe et par af dem.

I Paw Sko på fisketorvet, har det desuden en hel Ecco-afdeling, med et stort udvalg af Ecco sko, som bestemt er værd at tage et kig på.

Alt i alt, glimt fra en rigtig hyggelig formiddag hos Paw Sko.
Shopper du mest online eller i fysiske butikker?
Og btw. så hold øje med min Instagram i morgen, der kommer nemlig en konkurrence, hvor jeg udlodder et gavekort til en valgfri Paw Sko butik, til en værdi af 1000 kr!
A

2 kommentarer

 • Monti

  Det hedder “Shop med Dennis og mig”.
  Hvis du tager Dennis væk, bliver det til “Shop med jeg”, og det er jo ikke korrekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hahaha, og jeg er endda Cand.Mag. i dansk 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #82