Monday Update #84

2 forårlooks serveret på et sølvfad

Reklame for Paw Sko

Hej skønne jer,

Nu er det ved at være to uger siden, at Dennis og jeg var et smut forbi Paw Sko og udvælge nogle lækre forårs- og sommersko. Udover at være en super skøn formiddag, i den hyggelige butik på Fisketorvet, så fik vi hver især 2 par sko med hjem – og jeg har brugt mine to par meget flittigt.

Så her serveres to forårslooks til jer, med mine skønne sko, fra Paw Sko.

Sokker i sandalerne

Altså, det kan godt være, at det i nogens optik er et no-go med sokker i sandalerne, men det er det altså ikke hos mig; og da slet ikke hvis sokkerne er pink, med et see-through stykke med sorte hjerter!?

Påske-solen behandlede os fuldkommen fantastisk og jeg følte mig både træt, opfyldt og glad, da disse billeder blev taget. Jeg havde lige været til fødselsdag hos en af mine bedste veninder og skulle derefter hjem til min lillesøster og hendes kæreste, med Dennis. Dét var en rigtig ferie-dag.

Looket er i sig selv simplet; En leo-scrunchie, en hvid T-shirt, et par culotte bukser, pink sokker og så mine mega lækre sandaler fra Birkcenstock. De er simpelthen så fede i deres beige lak-look og guld spænder. Det er første gang, at jeg har et par Birckenstock med 2 remme – jeg plejer, at købe dem med én enkelt rem, men det her par tiltalte mig bare helt vildt.

Birkcenstock er nogle fantastiske sko, nok mine favoritter. Og Paw Sko har et super godt udvalg af dem. Og de kan sagtens bruges i foråret med et par sokker – der er ingen grund til at vente til sommeren.

Til de koldere dage/eller bare når du føler dig street

Nogle gange er jeg i tvivl om ironien kommer rigtigt frem på skrift? Jeg føler mig ikke særlig street .. NÅ, men dét her par Adidas sko, er uden tvivl det item jeg er blevet spurgt allermest indtil på min Instagram, nogensinde (og nej, det er ikke noget jeg siger fordi indlægget er en reklame) dén er sgu godt nok. Generelt får jeg gerne et par henvendelser omkring mit tøj, når jeg deler noget på story eller som opslag, men aldrig så meget som dette par sko. Jeg forstår nu godt jer der spørger; for jeg er også selv helt vildt med parret.

Modellen er Adidas Ultimafusion – og de har dem i Paw Sko på Fisketorvet. De er lidt små i størrelsen og man kan sagtens skulle 1 eller 2 numre op i størrelsen.

Jeg har 39,1/3 del. De sidder fuldkommen til på min fod og de føles lette som skyer – dét er virkelig en fantastisk sko, som også sagtens kan bruges til sommer, til shorts og kjoler.

Billedet herunder er taget lige efter vores besøg i Paw Sko. Det er et klassisk weekend-look for mig; en dejlig stor jakke, en tætsiddende top, et par tights og nu, de skønne Adidas sko. Dét look holder altid, fordi det er vildt behageligt. Når varmen for alvor rammer os, så smider jeg jakken. 😉

Giv mig venligst street credit for at flashe min ankel-tatto. Har btw. 2 nye tatoveringer i tankerne; og de skal muligvis laves inden sommeren.

Og så skal jeg hilse og sige, at Dennis også er vildt glad for sine sko. Han endte jo også med et par Adidas, som I ser på billedet herover. Paw Sko har et super godt udvalg af sko, både til ham og hende – og til børnene, hvis dét skulle være aktuelt. Tag evt. et kig i deres Fashion Magasin og lad dig inspirere til hvilken sko du skal begive dig ud i, til dit næste sko-køb.

VINDEREN ER FUNDET

Jeg har jo været så heldig, at kunne udlodde et gavekort på 1000 DKK til en valgfri Paw Sko butik, på min Instagram og vinderen er nu trukket. Vinderen blev Sofie Plejdrup, som allerede er kontaktet via Instagram. Stort tillykke. Tusind tak til alle jer der deltog.

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #84