2 forårlooks serveret på et sølvfad

Jeg har ikke tid til at stege i solen

Reklame for Matas

Skønneste jer, i dag skal vi tale om selvbruner. Som I ved er jeg selvudnævnt selvbruner-dronning, dét er jeg, fordi jeg fra naturens side er udstyret med utrolig lys og sart, skandinavisk hud. Jeg kan ligge og stege i solen i flere timer (selvfølgelig med solcreme) og kun ende med at blive en smule rød, og derefter gå tilbage til mit lyse look.

Da jeg var yngre gjorde jeg alt hvad jeg kunne for, at få en smule farve og en god sommer kulør. Det gjorde jeg af to grunde. For det første fordi jeg, som de fleste andre, synes det gør noget rigtig godt for mit udseende, at få lidt farve i kinderne – den anden grund, er knap så positiv, nemlig, at jeg i store dele af min opvækst er blevet udskammet for min lyse hud. Jeg har altid fået kommentarer omkring hvor bleg jeg er, er blevet kaldt øgenavne og generelt blevet kommenteret på, angående min lyse hud. Det har ført til en usikkerhed, omkring min huds farve, som stadig sidder i mig, den dag i dag.

Nå, men det var lidt forhistorie omkring mit forhold til min huds udseende. Det er ingen hemmelighed at jeg virkelig er glad for selvbruner – og jeg bruger særligt selvbrunere fra Matas. Der er flere grunde til, at jeg er glad for at bruge selvbruner:

  1. Jeg ønsker virkelig, at passe på mig selv og min hud. Jeg kunne aldrig finde på at gå i solaire eller at ligge og stege i flere timer for at opnå en glød; jeg vil langt hellere opholde mig kortere tid i solen, bruge en god solcreme og så påfører selvbruner for at opnå den lækre kulør. Jeg ville ønske, at jeg havde været ligeså bevidst om dette da jeg var yngre, hvor jeg bestemt ikke holdt mig tilbage fra at dyrke solen.
  2. Selvbruner giver mig mulighed for at opbygge en lækker, brun kulør på få timer; jeg behøver ikke at sole mig dagligt over hele sommeren, og bruge min tid på at ligge og dreje mig, vride mig og svede uhørt meget, for at jagte en solbrun hud. Jeg elsker at ligge i solen, når jeg har tid og når det er noget jeg har lyst til; men at gøre det fordi man gerne vil opnå et bestemt resultat, selvom det ikke er særlig rart når det står på, det gider jeg virkelig ikke – så kan jeg altså finde på bedre måder, at bruge min tid. Derudover er det en naturlig del af min selvforkælelse, jeg elsker at sætte høj musik på, gå i bad, skrubbe min hud og derefter påfører et friskt lag selvbruner.
  3. Med selvbruner kan jeg styrke min selvtillid på kort tid. Der er ingen tvivl om, at jeg er meget bevidst om at elske mig selv og den hud jeg nu engang er udstyret med; men selvbruneren er bare et helt fantastisk redskab til hurtigt, at få en god glød og gøre, at jeg føler mig lækker og sommer-agtig. Det giver mig lige 10% på selvtillidsfølelsen, og gør at jeg føler mine outfits er bedre og at min makeup ligger pænere.

På dette billede har jeg Matas Selvbruner Mousse på kroppen (ved godt I kun kan se min hals) og Matas Selvbruner Ansigtscreme i ansigtet. Dennis har ikke selvbruner på – og jeg synes egenligt at billedet illustrerer rigtig godt, hvor naturlig farven bliver med disse produkter. Dennis er sin naturlige farve og jeg synes at min selvbruner-farve matcher ham rigtig godt. Der er ikke lagt noget filter eller nogen redigering over billedet; så bedøm selv hvad du synes.

Jeg oplever ofte, at folk der ikke er vant til at bruge selvbruner, er bange for at kaste sig ud i det, af frygt for, at det ser unaturligt ud eller at man ser orange ud – men det sker ikke, så længe man holder sig til nogle mærker der har styr på hvad de laver. Og med selvbruner produkterne fra Matas, er man altså sikret en naturlig og lækker glød.

Mine tre favoritter fra Matas selvbruner-serie

Når det kommer til selvbruner er jeg klart en mousse-pige. Derfor er mine 2 yndlings produkter til kroppen Matas Selvbruner Mousse og Matas Selvbruner Mousse Instant. Forskellen på de to er egenligt blot, at Instant Moussen giver farve med det samme, hvor farven på den ikke-instant udvikler sig over 1-2 timer. Resultatet bliver det samme, men har blot forskellig udviklings tid.

For at opnå en smuk og jævn glød er mit allervigtigeste tip, at du eksfolierer din hud med en bodyscrub, inden du påfører din selvbruner. Hvis du bruger Instant-moussen skal du være opmræksom på, at den kan smitte af på lyse tekstiler, inden farven er tørret ind.

Begge produkter indeholder Antioxidantiv E-vitamin, som har en beskyttende effekt på huden. Og så er de begge blødgørende, så du bliver ikke kun lækker brun, men får også en dejlig, blød hud af at bruge produkterne. Hvis du ønsker en mørkere kulør end den du får efter påføring af første lag, kan du blot gentage behandlingen.

Mousserne kan sagtens bruges i ansigtet,  men jeg foretrækker at anvende produkter specielt beregnet til ansigtet. Derfor er jeg særligt glad for Matas Selvbruner Ansigtscreme. Når jeg har den på, bliver min ansigtsmakeup også virkelig pæn, og jeg behøver ikke at bruge så meget foundation, fordi Selvbruner Ansigtscremen gør min hud ensartet og derfor giver en rigtig god base, til at lægge en pæn makeup.

Hvis du er mere til at påføre din selvbruner via spray, har Matas denne skønne Matas Selvbruner Spray Instant Medium. Du kan spraye den direkte på kroppen eller på en fordelings handske. Jeg foretrækker altid en mousse, men når jeg bruger spray, så påfører jeg den altid på handske, for så er det jo egenligt det samme som at bruge en mousse. Med denne Instant Spray får du en lækker brun farve med det samme, og derefter tager det 1-2 timer for den længerevarende farve at udvikle sig.

Hvis du er på farten, f.eks. en weekend getaway eller ligende, så er Matas Selvbrunerserviet fuldkommen genial. Jeg har f.eks. brugt den, når jeg sover hos min far og ikke gider at slæbe en hel mousse og handske med.  Så har jeg bare en serviet eller to med, til lige at opfriske min kulør. Servietterne giver ligeledes den smukke og naturlige glød, som jeg er helt vild. Farven du får fra servietterne udvikler sig over 4 timer.

Jeg kan simpelthen kun anbefale jer at tjekke Matas selvbruner produkter ud, for de er gode, billige og så giver de altså den her skønne og naturlige farve. Jeg er virkelig fan af dem; det er simpelthen fantastisk at der er opfundet produkter, der kan give lækker sunkissed hud, uden at man skal ligge i solen og stege. Nu kan man bruge sin tid på alle mulige fantastiske ting og samtidig undgå at skade huden – og dermed, passe på sig selv.

På dette billede har jeg ligeledes selvbruner på fra Matas, og jeg synes at min glød er hammerlækker, hvis jeg selv skal sige det .. og det skal jeg jo 😉
Kender du Matas selvbruner produkter og har du prøvet dem?
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 forårlooks serveret på et sølvfad