Når angsten holder pause

Mandags opdatering #86

Reklame: Serummet fra Matas er modtaget som gave

Goddag skønneste jer,

Har I haft en god weekend, med mulighed for at lade op? Det håber jeg – dét har jeg i hvert fald. Jeg synes vi skal hoppe direkte ind i ugens mandags opdatering.

Denne uge ..

 • Skal min hud have en kærlig behandling af verdens dygtigeste hudterapeut, Shirley fra Sund Hud. Shirley er min evige redningskvinde, når det kommer til min hud. Hun har en stor andel i, at min hud har det så godt, som den har det i dag. Det er 2 måneder siden, jeg var forbi hende sidst, og jeg kan godt se at min hud begynder at trænge til en kærlig behandling. Jeg begynder at få urenheder og udbrud i huden, hvilket er et tydeligt tegn på, at det er tid til en biopeeling. Jeg har skrevet et helt indlæg om Shirleys magiske og effektive behandling, som jeg virkelig kan anbefale fra det inderste af mit hjerte. Læs indlægget her.
 • Åbne lidt op for energierne. Jeg har brugt de sidste to uger på at trække min energi hjem – det har virkelig været tiltrængt. Nu begynder jeg at have overskud til at være social og at række ud til min omverden, stille og roligt, men uden at falde tilbage i gamle rutiner, hvor jeg overstimulerer mig selv med aftaler og forpligtelser.
 • Vil jeg øve mig i, at elske mig selv for den jeg er, aktivt – som en del af ugens to do. Jeg har været rigtig slem til at dunke mig selv oven i hovedet på det sidste og talt grimt til mig selv inde i hovedet. Jeg har skældt mig selv ud for de ting jeg siger, gør og generelt den måde jeg er på – og det skal stoppe. Jeg vil øve mig i at omfavne mig selv og alle mine sider; også mine fejl og mangler. Og så vil jeg glæde mig over, at jeg er et menneske i udvikling. De tanker jeg har tænkt før i tiden og de værdier jeg har haft, definerer ikke mit nuværende jeg.

Jeg tænker over ..

 • Hvor glad jeg er for at have sluppet stressen over likes på Instagram – og stories osv. Det er virkelig en gave jeg har givet mig selv. Jeg finder ny inspiration og jeg åbner min app, for at dele hvad der lige falder mig ind. I samme forbindelse håber jeg at IG vil skjule likes fuldkommen, som de er i gang med at teste i Canada. Jeg synes det er en super god idé at fællesskabet på IG ikke skal handle om hvem der får flest likes, men handle om, at dele glimt fra livet med hinanden.
 • I starten af året skrev jeg meget om, at jeg overvejede at få lavet læber. Jeg er stadig i en overvejelsesprocess omkring det. På den ene side, så kunne jeg godt tænke mig at mine læber fik et mere fyldigt udtryk – og jeg var jo også til en forkonsultantion angående at få dem lavet. På den anden side, synes jeg egenligt at det er underligt, at jeg har et behov for det; for jeg har altid gode kunne lide mine læber og jeg tænker egenligt at jeg er god nok som jeg er, og at jeg ikke behøver at ændre på mig selv, for at kunne lide mig selv – eller for at blive accepteret af andre. Jeg er virkelig splittet omkring, om jeg skal gøre det – men uanset hvad, så venter jeg til efter brylluppet, for der er virkelig ingen grund til at tage en forhastetbeslutning op til sådan en stor dag. Og jeg er desuden også glad for, at jeg reflekterer så meget over det; for hvis jeg en dag siger GO!, så er der ingen tvivl om, at jeg virkelig har tænkt det igennem. Jeg tænker, at det her emne skal have et helt indlæg for sig selv, på et tidspunkt. I øjeblikket har jeg virkelig også svært ved at synes om mit eget udseende og her er der begyndt at komme et meget negativt syn på mine læber. Lige nu tænker jeg, at hvis jeg fik lavet mine læber, så ville jeg være pæn og god nok – og det er jo ikke sådan, det skal være.

Ugens produkt:

Denne uges produkt er Matas Protective Repair Serum. Det er et serum til håret, uden parfume, som er skabt til at reparerer spaltede spidser og tilfører håret en smuk glans. Serummet har en virkelig god formular, som netop formår at tilfører håret glans, uden at det bliver fedtet.

Serummet er en fast del af min hår-stylings rutine. Først bruger jeg en tørshampoo til at give fylde og struktur til bunden af mit hår, så styler jeg håret med hårlak og så tager jeg dette serum i spidserne, så ligner mine spaltede lokker (næsten) at de er helt nyklippede.

Serummet er desuden drøjt i brug og koster kun 79,95 kr.

Ønsker jer den dejligeste dag.

A

2 kommentarer

 • Sarah

  Åh, jeg krydser også fingre for IG uden likes – ville være så rart

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Ja, det gør jeg virkelig også!
   Det ville være en stor gave til os alle.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når angsten holder pause