Mandags opdatering #86

Noget mere om udseende og solbrun hud

Reklame for Matas

Hej skønne jer,

Hvis I følger med på min Instagram, kan det ikke være gået jeres næse forbi, at jeg har haft en masse negative tanker om mig selv, og mit udseende. Særligt i forhold til mine læber; og om hvorvidt jeg skulle få dem lavet inden brylluppet eller ej. Jeg havde tanker om, at jeg umuligt ville kunne være pæn til brylluppet, hvis ikke jeg fik lavet mine læber. Og netop, grundet denne meget negative tanke, har jeg valgt at lade være mig at få dem lavet, i hvert fald på nuværende tidspunkt. Jeg behøver ikke at ændre noget på mig selv – heller ikke fordi jeg skal giftes.

Og det er ikke fordi, jeg ikke synes man må ændre på sit udseende; for jeg gør det selv hele tiden. Hver gang jeg tager makeup på, farver hår, får ordnet negle, får en tatovering eller tager selvbruner på, så ændrer jeg på mit udseende. Forskellen på disse ting og at få lavet læber, for mit vedkommende, er at alle de andre ting gør jeg, udelukkende fordi jeg synes det er sjovt og fordi jeg synes det gør mig pænere og giver mig et selvtillids boost. De her ‘ændringer’ kommer altså fra et godt sted, hvor det er noget jeg gør for at hygge om mig selv og for at have det godt med mig selv – men det er ikke ting jeg gør, fordi jeg føler at jeg skal gøre det, for at blive accepteret eller for at være god nok.

Nå, men i dag er det som bekendt d. 16/5 og jeg skal giftes d. 22/6, så jeg er fuldkommen i slutspurten i forhold til at få planlagt dét bryllup. Det er jo en fuldkommen vanvittig følelse, at det nærmer sig så meget. Det er uden tvivl meget vigtigt for mig, at jeg kommer til at se pæn ud til mit bryllup; men det skal bunde i positive følelser.

En af de ting jeg hele tiden har vidst, jeg ville gøre, i forhold til at skulle giftes er, at jeg vil have en lækker tan. Det er en ting jeg elsker at gøre for mig selv, og som gør mig i godt humør. Det er bare den skønneste følelse, at have en god glød – og på den dag, har jeg planer om, at jeg virkelig skal stråle.

Jeg har efterhånden nævnt Matas selvbrunerprodukter for jer, et par gange, og jeg må endnu engang fremhæve dem, for de er bare så gode og naturlige i deres farve. Derfor er det også produkter jeg roligt bruger i hverdagen og op til større fester (f.eks. et bryllup 😉 ) uden bekymring, da farven netop er naturlig og produkterne er lavet til at blive bygget op. Hvis du ønsker en diskret glød, kan du nøjes med at bruge produkterne en enkelt gang og hvis du ønsker mere intensitet, kan du gentage din selvbruner-rutine og derved opbygge din farve, helt uden sol.

Min selvbruner-rutine er simpel og noget jeg nyder at gøre med podcast eller musik i højtalerne. Det er en tid jeg tager til mig selv, til selvforkælelse og til at koble af. Det er lidt i stil med at lave hjemme-spa. Herunder ser I tre produkter fra deres slevbruner-serie, som er super gode til at opbygge en naturlig farve.
  • Matas selvbruner spray er en selvbruner i sprayformular, som absorberes hurtigt i huden og viser et dejligt, gyldent resultat på blot 1-2 timer. Selvbruneren indeholder pentavitin, som blødgører din hud. Derudover indeholder den også E-vitamin som har en beskyttende effekt på huden. Du fordeler selvbruneren ved at spraye den jævnt over kroppen i ca. 25 cm. afstand eller ved at spraye den på en fordelinghandske (jeg er selv til sidstnævnte metode).
  • Matas selvbruner spray instant lys er ligeledes en selvbruner spray; og den indeholder samme plejende ingredienser og skal påføres på samme måde, som ovenstående spray. Forskellen er, at dette er en Instant spray og det betyder at der er en guidefarve i, så du ser farve med det samme. Guidefarven er en karamelfarve, som giver dig en øjeblikkelig, naturlig glød. Derefter udvikles sprayens længerevarende selvbrunereffekt, som kommer fra indholdet af det naturlige sukkerstof; DHA.
  • Matas selvbruner lotion – og så vil jeg også lige slå et lille slag for Matas selvbruner lotion. For hvis du synes selvbruner virker som et uoverskueligt projekt, så vil jeg anbefale dig at starte med en lotion – så kan du bare bytte din normale bodylotion ud med en en selvbrunerlotion og på den måde opbygge din naturlige farve.

Husk at ingen af Matas selvbruner produkter indeholder UV-filter og beskytter dig derfor ikke mod solens stråler; så husk altid at brug solfaktor.

Det var alt hvad jeg havde på programmet til jer i dag.
Jeg håber at dagen behandler jer rigtig godt.
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags opdatering #86