Mandags opdatering #88 + rabatkode

Polterabend + pause

Hej skønne jer,

Som I måske så på min story, blev der holdt Polterabend for mig, i lørdags og hold nu op én dag; vi var igang i 18 timer. Jeg var fuldkommen smadret dagen efter – jeg har ikke været så træt siden min vogntur i 3.g. Nå, men jeg ville lige tjekke ind og give jer et lille overblik over dagen, så I kan høre om den og måske selv få noget inspiration til, hvordan en Polterabend kan udspille sig – det kan være du selv står 0ver for at planlægge en?

  • Kl. 09.00 blev vores dør låst op og ind strømmede et hav af mennesker; alle mine damer og alle Dennis’ mænd. Vores Polterabender blev nemlig afholdt samme dag. Og jeg vidste jo, at Dennis’ ville blive afholdt den dag – og han vidste at min ville blive afholdt.
  • Efter overraskelsen blev jeg bedt om at pakke en taske og badetøj – og så kørte vi afsted mod Bryggen, hvor alle mine damer spiste brunch sammen. Derefter blev der afholdt en konkurrence om hvem der kunne lave den flotteste brudekjole i toiletpapir. Jeg var dommer – og det var vildt sjovt; også så folk kunne bonde lidt på kryds og tværs.
  • Derefter tog vi videre i spa, på Bella Sky; det var sådan en hyggelig og dejlig aktivitet – for der var bare fuldkommen ro til at slappe af og snakke. Det var virkelig rart og gav mig mulighed for at lande i selve situationen.
  • Efter spa var der tid til at kunne friske makeuppen op – og så gik turen ind til byen.
  • Næste aktivitet foregik i hjertet af København, hvor vi skulle på et croquis kursus – og det var virkelig dagens højdepunkt. Hold nu op, det var virkelig sjovt at tegne croquis og samtidig lærerigt. Jeg elsker at tegne og male, så det var den perfekte aktivitet for mig og der var bare vildt god stemning til kurset. Vi skulle igennem nogle forskellige øvelser og fik alle feedback på vores tegninger; det var virkelig fedt – og også sjovt fordi vi samtidig have vores drikkevarer med 😉
  • Så stod den på en gåtur gennem København, hvorefter vi landede på Halifax på Østerbro. Her var der middag og quiz. To af mine skønne veninder havde stillet Dennis en række spørgsmål, hvor vi så skulle gætte hans svar. Vi var 5 hold, hvoraf jeg var alene på mit – og jeg vandt, men det ville også være for dårligt, hvis det havde været andre.
  • Efter middagen tog vi videre på bar, hvor der stod drinks klar til os – og efter en time eller to, tog vi ind til byen for at mødes med Dennis og alle hans mænd. Vi festede til kl. 03. og så var det ellers hjem i seng.

Det var virkelig en magisk og vidunderlig dag. Min elskede søster havde stået for størstedelen af planlægningen, så et særligt tak skal lyde til hende, ikke kun for det, men for alt hun gør og er. Derudover havde mine dejlige veninder Cille, Julle og Jeanette gjort en stor indsats og det er jeg vildt glad og taknemmelig for. Efter sådan en dag føler man sig simpelthen så elsket – og set! For dagen var strikket sammen, præcis til mig. Jeg er uendeligt taknemmelig for at have alle de skønne kvinder i mit og jeg sætter pris på hver og en af dem!

Polterabenden har desuden gjort, at jeg føler mig meget mere klar til brylluppet, fordi man får en lille forsmag på dét. Brylluppet er jo, i bund og grund, bare en dag med en masse mennesker man holder af. Jeg glæder mig virkelig til brylluppet og jeg forstår ikke at der er under 2 uger til!

Hvis I vil se glimt fra min polterabend har jeg gemt alle mine storys som et højdepunkt på min Instagram, under titlen: POLTER.

En pause

Og kæreste jer, jeg har besluttet mig for at tage en lille pause fra bloggen. De næste to uger står på forberedelser til brylluppet; derefter står den på bryllupsrejse for Dennis og jeg – og så skal min far, søster og jeg til Berlin – så den næste måned vil blive stille her på bloggen.

Det kan sagtens være jeg tjekker ind med et par indlæg, men jeg vil ikke love noget. Jeg har besluttet mig for, at bruge denne tid ude i den virkelige verden.

Jeg vil stadig være aktiv på IG – og jeg udelukker bestemt heller ikke indlæg, men det skal ikke være et pres for mig. Jeg håber – og ved næsten – at I vil forstå dette. Den tid jeg er i lige nu, vil jeg tænke tilbage på og mindes som værende en nærværende tid og ikke en tid hvor jeg sad med snuden i min computer.

På den anden side af “pausen”, i midten af juli, er jeg helt sikkert tilbage med ny energi, nye beretninger og en masse at fortælle om brylluppet. Det er jeg slet ikke i tvivl om.

Kæmpe knus til jer, fra mig.

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags opdatering #88 + rabatkode