Polterabend + pause

Alt om vores bryllup

Reklame: **Produkter markeret med to stjerner, er reklame.

Kæreste jer! HEJ for faen – det er længe siden vi har talt sammen, gennem bloggen; men nu er jeg tilbage, efter en lang, dejlig pause, hvor jeg både har nået at blive gift, være på bryllupsrejse, holde sommerferie og nu komme retur til hverdagen. Jeg har savnet bloggen og savnet at skrive længere indlæg til jer.

Nå, men jeg synes vi skal åbne ballet med den helt store omgang – en bryllups 1-0-1 om man vil. Så here goes: ALT om vores bryllup; selve dagen, altså – for planlægningen har I hørt nok om det sidste år.

Straten på dagen – kjole og hår**

D. 22/6, vågnede jeg kl. 06.00 og kunne ikke sove mere – min søster havde sovet hos mig, og Dennis havde sovet hos sin bestman. Det var uundværligt at have min søster ved min side, for det hele var meget uvirkeligt – og vielsen  lå først kl. 14.30, så der var mange timer til.

Det første jeg gjorde, var at ligge min øjenmakeup – jeg ordnede alt min makeup selv. Kl. 11.00 tog jeg afsted mod  den skønne kvinde og jordens bedste frisør, Anne Lindfjeld**, som ordnede mit hår – vi gik for nogle lette krøller og en lille opsætning med det forreste hår, så det blev samlet ved sløret, som Anne også satte. Og jeg skal lige love for, at mit hår sad – hele dagen. Derefter kørte vi tilbage til Østerbro. Her ordnede jeg min ansigts makeup og tog kjolen på. Min kjole, har jeg købt på Asos til 1500 kr. I kan finde den her. Jeg følte mig utroligt tilpas i mit look og vigtigst af alt, så følte jeg mig som mig. Godt nok i en meget stylet udgave – men jeg hvilede virkelig i mit look.

Selve vielsen

Vielsen foregik som sagt kl. 14.30 og kirken ligger i gåafstand fra vores hjem. Så min far, søster og min veninde, Georgia, gik ned mod kirken kl. 14.10 – jeg havde så mange sommerfugle i maven, at jeg nærmest ikke kunne være i mig selv. Det var en fuldkommen vild følelse og jeg troede nærmest ikke, at jeg kunne klare at være i alle de følelser. Da vi kom hen til kirken, var alle gået ind og præsten tog i mod os. Det er tradition, at det er gommen der laver brudebuketten – og det havde Dennis derfor stået for. Den lå og ventede på mig i kirken og var utrolig smuk. Min mors yndslingblomst var tulipaner, men da det ikke er sæson for tulipaner, havde min skønne veninde, Julie, skaffet en kunstig tulipan, som sad i midten af buketten, og repræsenterede min mor. Selve buketten fik Dennis lavet i Fiolblomster, og de havde været rigtig søde og behjælpelige.

Vi blev viet i Kildevældskirken, og vores præst holdt den smukkeste tale og vielsen var så stemningsfyldt og levende. Under vielsen udvekslede vi selvfølgelig ringe og vores fantastiske, smukke og enkelte ringe er lavet af dygtige Anders fra Handcrafted**. Min ring er guld og glat, Dennis’ ring er sølv og mat – de har det tilfælles at de har et simpelt og elegant udtryk, men de er ikke identiske; for det er Dennis og jeg heller ikke. Anders er simpelthen, utroligt dygtig og jeg er uendeligt glad for, at vi valgte ham til at lave vores vielsesringe. Hans vejledning er fuldkommen gennemført og vi følte os virkelig i trygge hænder, over at det netop var ham, der havde lavet dem.

Mine negle var lavet af Beauty By Tronier** og var bare så fine, elegante og brude-agtige, på den helt rette måde.

Receptionen – helt enkelt

Efter vielsen var der knus og kram og fantastisk stemning. Ved siden af Kildevældskirken, ligger Kildevældssøen, med tilhørende park. Der holdt vi vores reception –  helt afslappet. Med cava fra en lokal vinhandler, chips i Ikea-skåle og solskin. Vi var til receptionen i en lille times tid, og cirka kl. 16.15, smuttede vi afsted med vores fotograf** for at tage billeder.

Emilie Bruun** er kvinden bag billederne. Hun har gjort et helt fantastisk stykke arbejde og fanget nogle meget smukke billeder af Dennis og jeg, samt en masse virkelig stemningsfyldte billeder, fra dagen. Emilie og jeg kender hinanden i forvejen, fra blog-verdenen. Jeg følte mig meget tryg ved Emilie og hun er rigtig god til at forstå, hvad man gerne vil have. Vi har endda fået printet et af hendes billeder ud og hængt i ramme, fordi hun formåede at indfange dagen på magisk vis. Billedet vi har fået printet ud, kan I se i bunden af indlægget. Det er taget på Olufsgade, den fineste gade på Østerbro. Det sjove var, at der var pyntet op til vejfest (det vidste vi ikke), med hvide vimpler – men festen var ikke startet endnu, så vi havde den fine, oppyntede gade for os selv. Dét var ret vildt.

Selve festen – virkelig, vidunderlig

Vi holdt vores fest på Madklubben, på Østerbro. I deres store selskabslokale. Vi var 57 mennesker til festen, og lokalet kan rumme fra 50-130 gæster – størrelsen var fuldkommen perfekt til os, der var både plads til lounge, seks store, runde borde og dansegulv. Jeg kan virkelig kun anbefale, at afholde en stor fest – og særligt et bryllup – på Madklubben, på Østerbro. Vores kontaktperson, Nanna, har været megasej hele vejen igennem planlægningen. På selve dagen havde de styr på alt. Jeg slappede fuldkommen af til festen, jeg tænkte ikke på en eneste ting, andet end at være til stede, nyde vores fantastiske gæster, de dejlige taler, indslag og det unikke moment, det er, at blive gift og holde en kærlighedsfest. Min far havde sørget for at Pato (som også var DJ til festen) optrådte med sit smukke nummer; “Hvis du vil ha'”, som har en helt særlig betydning for Dennis og jeg. Vi havde Madklubben fra kl. 17.30 hvor vi fik velkomstdrinks, til kl. 04.00, hvor vores DJ pakkede sammen, og den frie bar lukkede (kl. 03.45). Vi blev dog ikke smidt ud, men havde tid til at få gaver osv. med os, imens det søde personale begyndte oprydningen.

Til festen havde vi et MySelfie**, (den satte Madklubbens personale op for os!) og det var mildest talt genialt! Det var sådan en sjov aktivitet igennem hele aftenen. Der blev i alt taget 606 billeder på maskinen og det er så sjovt at se hvordan folk i starten var ædru og pæne, og senere både flasher numser og maver med drinks i hånden og kæmpe grin. Det kan virkelig anbefales, både fordi det var en sjov og hyggelig aktivitet, og fordi vi har fået nogle virkelig sjove og gode billeder ud af det – som vi efterfølgende har sendt rundt, til alle der var med til festen. (Se flere MySelfie billeder i bunden af indlægget).

Efter middagen dansede vi brudevals – som vi havde øvet en enkelt aften, med nogle af vores gode venner – vi er nemlig så heldige, at kende en tidligere standarddanser. Det var også virkelig skønt og sjovt at danse – og Dennis fik klippet sokker, og jeg fik klippet slør.

Sidste punkt på dagsordenen var, at vi skulle skære bryllupskagen for. En virkelig hyggelig tradition. Kagen var leveret af Bake My Day**. Kagen var med vegansk vanille smørcreme, i semi-naked look, pyntet med bær. Et rustikt og elegant look, der havde kant. Smagen var virkelig, virkelig lækker – og det er vi ikke ene om at synes; flere af vores gæster har efterfølgende rost kagen og talt om hvor godt den smagte – for sagen er jo tit, med flotte kager, at de mere er for syns skyld, end for smagen. Men de seje kvinder bag Bake My Day har ramt begge dele; smag og udseende forenet i en stor herlighed. Vi har gemt et stykke af kagen, som vi skal spise på vores 1 års bryllupsdag.

Dansegulvet blev åbnet af en professionel danser, der optrådte med tre numre og derefter gik den seje DJ på. Vi festede og dansede hele natten, faktisk, til den lyse morgen.

Dét var det – dagen var fuldkommen vidunderlig, magisk og ja, faktisk perfekt. Der er ikke en eneste ting jeg ville gøre anderledes og det er en fantastisk følelse at stå tilbage med. Derfor også alle de varme anbefalinger, af de steder og ting vi har valgt, for det var virkelig lige i øjet. Hvis jeg kunne gøre brylluppet om, ville jeg gøre det hele, på præcis samme måde. Skriv endelig til mig, enten en kommentar eller en DM på Instagram, hvis du har nogen spørgsmål til dagen.

Af hjertet tak, til alle der har været med til at gøre vores dag til noget helt særligt. Vi er så glade.
Og derudover er det altså helt vidunderligt at være gift.

Kun kærlighed herfra,
A.

2 kommentarer

 • Signe Op.

  Hvor ser I begge smukke og lykkelige ud! ❤️ Stort tillykke 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hvor er du bare sød! Tusind tak <3

   Kh. Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polterabend + pause