10 ting jeg gør for at komme i balance

Brudekjole-jagten

Kære jer,

I dag skal I med på en lille rejse – nemlig udvælgelsesprocessen af min brudekjole. Jeg gik lidt alternativt til værks, af flere grunde. For det første, havde jeg fra start af modstand på, at skulle vælge en brudekjole og gøre en kæmpe ting ud af det, fordi jeg har mistet min mor – jeg mærkede fra start at udvælgelsen af brudekjole talte ind i sorgen over ikke, at have min mor hos mig i den fysiske verden. For det andet, havde jeg virkelig ikke lyst til at bruge mange tusinde kroner på en brudekjole – jeg skulle jo trods alt kun bruge den én dag. OG for det trejde er jeg lidt provokeret af, at der er den her fortælling om, at en brud skal være gudesmuk og perfekt – hvorfor kan en brud bare ikke være et menneske og hvorfor er det vigtigt hvordan bruden ser ud?

Derfor valgte jeg, at lede efter brudekjole online –  holde mig på et budget og prøve kjolerne stille og roligt derhjemme. Min søster og mine tætte veninder har været med indeover processen. Særligt min søster, da det var meget vigtigt for mig, at hun kunne lide kjolen og var med til det særlige, som det nu engang er at udvælge brudekjole.

Den første og alligevel ikke den bedste

Den allerførste kjole jeg klikkede hjem var denne fra Ida Sjöstedt. Jeg bestilte den fra Boozt. Det var min gode veninde Julie, der fandt den. Den var virkelig smuk og jeg overveje den kraftigt, men jeg følte mig meget formel i den – og på dette tidspunkt gik jeg faktisk meget med idéen om at blive gift i en buksedragt, og det var jeg ikke klar til at slippe. Så den blev sendt retur.

Kjole nr. 2 – ikke tilgængelig

Efter at have prøvet den første kjole fra Ida Sjöstedt fik jeg øjenene op for hendes virkelig smukke kjoler, og fandt denne – dog en postgang for sent, for den var udsolgt over alt! Jeg fandt den på Nelly efter lang tids søgen, og klikkede den hjem, men der havde været en fejl på deres hjemmeside og den var udsolgt. Så jeg fik den aldrig i hænderne – det var jeg ret ked af. Men min søster sagde til mig; Når du ikke kan få fat i den, så er det ikke den rette. Hvilket hun jo havde helt ret i.

Den rette kjole – den forkerte størrelse

Lidt tilfældigt, faldt jeg over denne skønne kjole på Asos – det var kun tilbage i str. 36, og jeg klikkede den hjem med den samme, jeg faldt pladask for den og følte mig SÅ godt tilpas i den; men den var bare for lille – og udsolgt i alle andre størrelse; men jeg overvågede Asos hver dag og så fandt jeg den (det kunne I nok godt regne ud).

THE ONE

Kjolen kom hjem i str. 38; den sad bare mega godt og den føltes helt rigtig – men også lidt for godt til at være sandt; derfor blev jeg ved med at kigge. Jeg besluttede mig for at beholde denne uanset hvad – den koste 1500 kr. Så hvis jeg fandt en anden der var bedre, måtte de penge “bare” være tabt.

Den åbne

Jeg følte dog, at min kjole var en smule “for” lukket. Derfor begyndte jeg, at kigge efter mere åbne muligheder og fandt denne på Asos. Da jeg fik den hjem og prøvede den, var jeg sikker på, at det skulle være den – men så tog jeg den langærmede på, og blev igen i tvivl. Derfor besluttede jeg mig for at beholde begge; så jeg kunne tage stilling til hvilken det skulle være, når den store dag nærmede sig. Det var det svære ved online shopping; kjolerne skulle prøves på forskellige tidspunkter og nå at sendes retur, inden returfristen løb ud. I alt har jeg cirka brugt 4000 mit brudeoutfit; i form af 2 kjoler (begge fra Asos), 2 sko (begge fra Zara, samme sko i str. 38 og i str. 39), 2 tasker (begge fra Mango, i 2 forskellige farver), slør og bælte. Grunden til valget faldt på den langærmede kjole var, at jeg følte mig meget mere fri i den. I denne åbne kjole følte jeg virkelig, at jeg skulle suge maven ind, og stå meget rankt hele tiden.

Prinsessekjolen

Jeg klikkede også denne hjem, som var virkelig fin i sig selv, men bare slet ikke for mig. Den røg retur med det samme – den var også fra Asos.

Mit endelige valg

Jeg er virkelig 100% tilfreds med mit valg af kjole. En skøn kvinde jeg kender syede to sting i den, så den ikke kunne gå op ved bryst og ved slidsen, og lavede derudover mit slør og perlebæltet, som I kan skimte herunder. Det hele føltes bare så rigtigt – og jeg ELSKER mig brudelook!

Det var alt for denne omgang.
Sender al kærlighed jeres vej.
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg gør for at komme i balance