Opdatering på voksenlivet

Fra slidt til lækker (altså håret)

Reklame – behandlingen og produkterne er modtaget i gave.

Hej skønne jer,

I onsdags havde jeg min sidste “fridag” i hverdagen, inden jeg starter fuldtid i mit PR arbejde, de næste tre måneder. Jeg skulle bruge dagen på to ting (primært) – for det første skulle jeg ordne nogle ting med bloggen, så jeg er klar til, at have mindre tid til den og for det andet, skulle jeg til frisør – som faktisk var det første, eftersom jeg sad i stolen kl. 09.00.

Nå, men jeg har jo nævnt sejeste og skønneste Anne Lindfjeld for jer ved flere lejligheder – hun er verdens bedste frisør og det er kun hende jeg tiltror mine lokker. Det var også hende, der satte mit hår, til brylluppet. Og ærligtalt, så overgår hun altid sig selv. Hver gang jeg går fra salonen, tænker jeg: mit hår har aldrig været pænere – og det samme skete denne gang. Hvis du vil se flere af Annes frisørværker, så tjek hendes profil: Lindfjeld Slays.

Inden klipning og farvning, var mit hår blevet meget langt og jeg havde også fået en pæn udgroning. Jeg havde ikke så mange idéer til, hvordan mit hår skulle se ud; andet end at det stadig skulle være langt og lyst. Jeg kan bedst lide at tale med Anne om hvordan resultatet skal være, da hun bare er så megadygtig både til at klippe, farve og vejlede.

Der er blevet taget omkring 5 centimeter af mit hår, det er klippet i etager og så har jeg fået klippet det meget op ved ansigtet, så der næsten er ‘side’-pandehår. Derudover er mit hår blevet bådet lysnet og mørknet, så vi bevarer det lyse look, men med mere spil og liv; og så det mørke kan spille sammen med min udgroning når den kommer – for det gør den jo!

Simpelthen det smukkeste resultat!

Udover det smukke resultat, fik jeg også nogle skønne produkter med hjem fra Rica, som alle kan købes i salonen Tornsberg, hvor Anne holder til. Jeg har fået en Soothing Shampoo, som skulle være rigtig  god til irriteret hovedbund, da den har et antiinflamatorisk ingrediens indhold. Jeg fortalte nemlig Anne, at jeg har døjet med kløe i hovedbunden det sidste stykke tid. Vi kom frem til, at det højst sandsynligt skyldes, at jeg er begyndt at vaske hår hver anden dag. Før vaskede jeg kun hår hver tredje/fjerde dag – og det skal jeg tilbage til, for min hovedbund har det meget bedre, når jeg gør det sådan. Med kombinationen af mindre hårvask og Soothing Shampooen fra Rica, er jeg sikker på, at jeg nok skal få en hovedbund i balance.

Derudover fik jeg Ricas Defense Conditioner med, som er helt fantastisk – den har jeg brugt før og den efterlader håret silkeblødt. Og så fik jeg også en Opuntia Oil med, som reparerer spaltede spidser og gør håret blødt og skinnede. Jeg er kæmpe fan af Ricas produkter og elsker at bruge dem i mit hår!

Nå, det var al hårsnakken fra denne gang.
Anne får som altid mine varmeste anbefalinger, hun er virkelig dygtig og resultatet taler for sig selv!
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på voksenlivet