Merkur er i retrograd - igen!?

Et år med yoga

Reklame: Medlemskab hos [jo:ga] er modtaget som gave. 

Kæreste jer,

November har allerede budt på flere forskellige ting – for det første, så er vi flyttet, jeg har offentliggjort at jeg starter på Astrolog-uddannelsen til februar 2020 OG så er det et år siden, at Dennis og jeg meldte os ind hos [jo:ga] –  dermed er det også et år siden, at vi begge begyndte at dyrke yoga fast.

Hvis du skal tage én ting med dig fra dette indlæg, så må det være; dyrk yoga. Efter yoga er blevet en fast del er min hverdag, har mit liv forandret sig og det mener jeg dybt seriøst – hvis du gerne vil have dette udsagn uddybet, så kan du læse videre under billedet. Jeg vil desuden klart anbefale et medlemsskab hos [jo:ga] da deres centre er skønne, deres undervisere er super gode og der er bare en god og afslappet stemning – man behøver ikke at være en øvet yogi for at være en del af holdet, man kan troppe op præcis som man er og blive mødt lige dér hvor man er på sin yogarejse.

Sådan har yogaen påvirket mit liv

  1. At dyrke yoga hos [jo:ga] har den kæmpe fordel, at det har smittet af på min hjemmepraksis. Jeg dyrker yoga tre gange om ugen, fordelt på 1 eller 2 timer hos [jo:ga] og 1 eller 2 timer hjemme. Når jeg er til en time i mit lokale [jo:ga]-center, er det som oftes med Dennis. Her er den kompetente undervisere der guider, og retter på mine stillinger – det vil sige, at jeg for hver time blive bedre og bedre til min yogapraksis. Jeg lærer om de forskellige stillinger og bliver bedre til at være i dem – og det kan jeg tage med når jeg dyrker yoga hjemme. Det er et virkelig godt samspil mellem at møde op og lærer – og give sig hen; så jeg netop kan gøre det samme i min hjemmepraksis.
  2. Min krop bliver stærkere – dette punkt havde jeg også med i indlægget: 5 måneder med yoga. Og det fortjener altså at komme med igen. For min krop bliver stærkere og mere smidig – og gladere af at dyrke yoga og jeg føler ikke, at jeg gør noget for det. Når jeg møder op til en yogatime glæder jeg mig altid til at komme igang, og selvom en time varer 60 minutter, så føler jeg maksimalt at jeg er der i 30. Som oftes føler jeg kun at jeg er der i 20 minutter. Det er simpelthen den vildeste følelse – det har jeg aldrig nogensinde prøvet når jeg har dyrket motion. Jeg finder bare helt ind i min vejrtrækning og glemmer tid og sted, det eneste jeg fokuserer på er at følge flowet, at være i min krop og at mærke mig selv; Lige her – lige nu.
  3. Min koncentration – og meditation – bliver bedre. Jeg har en holistisk tilgang til livet og jeg tror på, at alt vi gør hænger sammen. En sund krop og et sundt sind går hånd i hånd. Jeg mærker tydeligt hvordan min yogapraksisk hjælper mig i min meditationspraksis – og omvendt! Jeg kan mærke at jeg er blevet langt bedre til at koncentrere mig. Jeg er blevet bedre til at være tilstede i nuet og at mærke mig selv; og der er ingen tvivl om at dette er gevinster der er kommet med min yoga- og meditationspraksis.
  4. En drøm er startet – jeg ser yogaen som være en blivende del af mit liv, uden tvivl. Jeg er blevet så vild med det, at jeg drømmer om en dag af uddanne mig til yogalærer – nu skal jeg lige være astrolog først – men derfor har jeg stadig overvejet at snuse til et trænerkursus hos [jo:ga], fordi jeg netop at så glad for konceptet hos dem.
  5. Yogaen har ændret min tilværelse på den simple måde, at jeg har fået et sprog med min krop. Jeg har fået skabt et rum til at være sammen med mig selv og koble af, uden at mine tanker tager over og suser rundt. Jeg mærker jordforbindelsen, jeg mærker den fysiske verden og nuet på en helt anden måde end før. Yoga er en fantastisk gave, at give til sig selv.

Billede af Dennis i vores faste [jo:ga]-center.

Dét var den omgang yoga-snak for denne gang; jeg kunne blive ved i evigheder, men jeg vil hellere holde det forholdsvist short and to the point.

Jeg håber at jeres søndag er fuldkommen magisk og måske byder på en gang yoga?
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merkur er i retrograd - igen!?