De bedste tips til at falde i søvn

De 12 stjernetegn

Kæreste jer,

Det er sjovt hvordan tiden ændrer sig – engang kunne jeg skrive indlæg til bloggen hver dag; den gang handlede det om mode, sundhed og skønhed. Jeg har snart blogget i 10 år, og bloggen har virkelig udviklet sig, med mig.
Jeg har været god til at skrive om stort og småt; det lette og det svære – men jeg kan mærke en ændring; det er nemlig ikke så let for mig, at skrive længere; der er dog et emne, som der virkelig trækker i mig og får mig til tasterne (som nu); og det er astrologiens skønne verden. Jeg glæder mig virkelig meget til, at starte på uddannelsen som astrolog til februar, og åbne op for et helt nyt kapitel i mit liv.

I dag byder jeg ind til en lettere og sjov gennemgang af de 12 skønne stjernetegn; som virkelig kan hver deres ting og bidrager med hver deres vidunderlige elementer, til vores tilværelse.

OBS: Dette er skrevet med humor, jeg er ikke astrolog (endnu) og indlægget skal derfor tages som ren og skær underholdning. Karikaturerne af de tolv tegn, er skrevet på baggrund af min grundvinden om astrologi og med afsæt i min noget tvivlsomme humor.

 1. Vædderen er det første tegn i dyrekredsen og desuden et ildtegn. Her er der fuld fart frem, og ingen hæmninger – sagde du regler, rutiner eller at undgå konflikter for fredens skyld!? “NEJ TAK” – råber Vædderen, imens vi andre står forvirrede tilbage. Vædderen er fremdrift, skabetrang; der skal ske noget – og derfor er Vædderen den fødte leder; med sin styrke, intelligens og vilje til at træde frem i verdenen, kan Vædderen omsætte tankernes univers til fysiske produkter eller handlinger. Dens energi er unægtelig og passionen er ikke til at tage fejl af hos dette tegn.
 2. Tyren ved hvad der er godt – og det er alt hvad livet har at byde på af materielle goder, kærlighed og ikke mindst sex. Tyren er et jordtegn og har derfor sine fødder solidt plantet på jorden. Den slænger sig muligvis i græsset, i en solstråle  – og kigger på himlen og skyerne, og mærker sig selv i sammensmeltning med den fysiske verden. Tyren kan blive opfattet som doven, fordi der ikke er den umiddelbarefremdift, men tag ikke fejl; tyren er tålmodig og kan arbejde mod langsigtede mål, i sit eget rolige tempo.
 3. Tvillingen kan snakke dig et øre af, hvis den får lov – og også hvis den ikke får lov. Tvillingen taler nemlig uafbrudt og hele tiden; om stort og småt – hvem den så i bussen, om der er liv efter døden og hvor man får den bedste kop kaffe. Tvillingen er et lufttegn, så det der med jordforbindelsen kan godt knibe. Derudover er Tvillingen ofte et udskældt tegn i populær astrologien, hvor den ofte fremstilles som overfladisk; hvilket ikke er tilfældet – Tvillingen er blot en social kamæleon der tager farve efter den gruppedynamik den indgår i, i dette øjeblik og som desuden lader op, ved at omgive sig med mennesker og være nysgerrig på dem. Tvillingen er fordomsfri og let at omgås.
 4. Krebsen er det første vandtegn vi møder i dyrekredsen; åh så følsom, åh så forsigtig og åh så uskyldig – Krebsen gør aldrig noget forkert, i hvert fald ikke i følge den selv. Dette tegn kan virke som en stille mus udadtil, men har et fantastisk indre liv; som blot er gemt bag Krebsens skal. Krebsen værner om det trygge og særligt familien har en helt central plads for dette utroligt kærlige tegn – der også har en tendens til at blive en smule nostalgisk; grænsende til melankolsk, når den dyrker det trygge og ikke altid er den største fan, af det nye.
 5. Løven siger: “SE MIG! Jeg er her i al min pragt.” Åh, den vidunderlige løve der ofte beskrives som selvfed og selvcentreret? Er det nu sandt – måske en smule, for enhver der kender en Løve, ved, at de er glade for sig selv – men Løven er allermest interesseret i kærligheden fra andre; og den vil så gerne elskes. Derfor gør den alt, for at varetage sine kæres interesser og behov. Løven er generøs, let og legesyg – og den forstår at tage sin plads i verden, med sin dejlige ild-energi.
 6. Jomfruen sætter alt i systemer – og vil gerne google din påstand, for at sikre sig, at det nu har noget på sig. Jomfruen er kritisk, og mener at vi skal bruge vores fornuft og logik, når vi tilgår verdenen og hinanden. Jomfruen har øje for deltajen, og derfor går små fejl ikke Jomfruens næse forbi – selvom vi andre ville ønske, at den kunne lade dette ene komma ligge (!!). Jomfruen har altid en mening om hvad dit næste træk skal være – og det har den, fordi den vil dig det bedste. Den søger at rådgive dig og hjælpe dig videre, på baggrund af dens store viden og stærke holdninger. Lad mig vise dig vej, siger dette omsorgsfulde jordtegn og tager dig (fast) i hånden.
 7. Vægten kan ikke træffe et valg – det er ikke fordi den ikke vil, den kan ikke. Åh, det hele er så svært; “hvorfor skal jeg vælge det ene til og det andet fra? Kan jeg ikke få i pose og sæk, imens jeg blæser med mel i munden?” siger den behagsyge Vægt? Det kan den stakkels Vægt desværre ikke, så Vægten forsøger i stedet af charme sig igennem tilværelsen, hvilket den er et naturtalent til, samtidig med den for alt i verden stræber efter at undgå alt der har med konflikter og ubehag at gøre. “Kan vi ikke bare have det lidt hyggeligt?” siger Vægten og spejler sig, imens den drømmer om kærlighedsforhold, som dem på film og fortrænger virkeligheden – som lufttegn jo er verdensmestre til.
 8. Skorpionen antager det værste om folk; “hvem er du – og hvad vil du!?” Den gør det ikke, fordi den er ond – som den nogle gange fremstilles som i populær astrologien – den gør det fordi, den er nødt til at passe på sig selv. Skorpionen er nemlig propfyldt med intense følelser og er derfor også bevidst om, ikke at åbne sig op for enhver; da den slags kan gøre ondt. Skorpionen er mystisk, nærværende og betagende – den virker hård og konfrontatorisk ved første møde; men bag det hårde ydre, gemmer sig et menneske så dybt at ingen af os kan bunde; og så er det jo godt, at Skorpionen selv, er et vandtegn.
 9. Skytten har helt sikkert ikke læst det her indlæg, den har sikkert allerede sagt sit job op og er rejst til Bali. Et job fra 9-16? “Ellers tak” siger Skytten og drømmer hele tiden om, at tilværelsen skal byde på noget mere – “det her er sgu for kedeligt!” Skytten er indbegrebet af ærlighed og her finder du ingen sugarcoating; du får deres mening råt for usødet; men det er for dit eget bedste; “nogen skal jo sige sandheden” siger den energiske Skytte, der desuden er en fantastisk ven, der altid vil være der for de mennesker den har kær. Skytten er et ildtegn; det kan du næppe være i tvivl om, hvis du nogensinde er stødt på én.
 10. Stenbukken har ikke tid til dit pjat! Den skal nemlig videre; der er arbejde der skal udføres, mål der skal nåes og verdens herredømmer der skal overtages. Dette (stædige) jordtegn sætter stærkt et ben foran det andet og klatrer op af livets klippe. Stenbukken har ikke noget problem med at arbejde mod et langsigtet mål; den besidder nemlig en utrolig tålmodighed og kan derfor føre store projekter ud i livet – den slags projekter, som var begyndt at kede Skytten inden de begyndte. Kære Stenbuk, du er ikke kedelig – du er målrettet og ambitiøs – og så er du utrolig loyal overfor denne nære mennesker. Det skal du være stolt af.
 11. Vandmanden drømmer om en bedre verden – ikke for sig selv – men for os alle. Den ønsker nemlig, at vi alle skal gøre vores bedste, for fællesskabet! Den tænker og tænker – som det lufttegn den er – og filosoferer over nye måder at se tilværelsen på – og gerne, nye måder vi kunne strikke vores samfund sammen på, som ville være givtigt for os alle! Vandmanden nyder derfor at arbejde med velgørenhed – enten på et overordnet plan, eller i de helt nære relationer. Vandmanden er utroligt kreativ og skal rigtig gerne udtrykke sin kreativitet og dyrke den. Derudover er Vandmanden god til at dyrke sine egne særheder – og give plads til andres.
 12. Fisken er det sidste tegn i dyrekredsen; og sikke et tegn. Den søde og forvirrede fisk, drømmer sig hele tiden ind i sin egen verden og zoomer ud af virkeligheden – glemmer tid og sted, og det den var igang med lige nu. Fisken føler stor sympati for sin omverden – og vil alle det godt; “Kan vi ikke bare alle sammen være venner?” Siger den kærlige fisk. Fisken er et vandtegn og er derfor i stor kontakt med sine følelser – og ikke mindst sin intuition, som den let navigerer efter, når det skal traffes både store og små valg i tilværelsen.

Jeg håber I nød denne lille gennemgang af de 12 tegn, og at I tager den med et gran salt; I virkeligheden kan man slet ikke generaliserer på denne måde, da vi alle er sammensat af flere tegn. Hvis du ikke kan genkende dig selv, i dit soltegn, vil jeg anbefale dig, at læser mit tidligere indlæg: Jeg kan ikke genkende mig selv i mit stjernetegn.

Som altid er I velkomne til at skrive til mig med spørgsmål; jeg vil svare efter bedste evne.
Kærligst, A.

2 kommentarer

 • Sjovt indlæg. Jeg kan faktisk godt genkende mig selv lidt i mit stjernetegn, som er fisken:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Tusind tak – det er jeg rigtig glad for du synes. Selvom jeg har mange fisk i mine nære realtioner, synes jeg faktisk det var det tegn, der var sværest af beskrive. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste tips til at falde i søvn