De 12 stjernetegn

Velkommen til min økologiske bar

Reklame for Eagle Tonic

Kæreste jer, velkommen til min nye, økologiske bar (sådan er det at vælge at købe bolig på Østerbro, så bliver alt Økologisk. Østerbrokologisk??).

Nå, gag og løjer til side; i dag har jeg nemlig en dejlig nyhed til mine fælles G&T-elskere, som gerne vil nyde fyraftens-drinken på den økologiske måde – det kan du nemlig, hvis du laver din Gin og Tonic, med Tonic fra Eagle.
Eagle er et nyt, dansk økologisk brand, som bliver produceret i Tyskland, på en lille privat fabrik. Produkterne er udviklet med øje for kvalitet – og det er helt tydeligt i den skønne smag, der er i deres tonicvand, de er nemlig afbalanceret på en sådan måde, at de gode noter i en kvalitets gin eller vodka understøttes og fremhæves.

Dennis og jeg er virkelig glade for at tage en drink sammen – f.eks. fredageftermiddag, når vi begge er færdige med en arbejdsuge. Vi nyder at koble af, og komme lidt ned i gear med en god Gin og Tonic, og særligt, hyggen omkring det. Forstå mig ret; vi hygger os rigtigt godt uden alkohol, der er bare noget særligt over at skåle med hinanden og dykke ned i en god og nærværende samtale, i hjemmebaren.

Under billedet finder du, min hidtil hemmelige opskrift på Gin og Tonic 😉

Den perfekte G&T

Okay, indrømmet – Gin og Tonic er ikke en videnskab (det håber jeg, at jeg kan sige uden at fornærme nogen?)
Det er en simpel drink; men ikke desto mindre, er det virkelig vigtigt at bruge nogle gode råvarer (hedder det, dét, når man taler om drikkevare?) fordi smagene virkelig fremstår tydeligt.

Til min perfekte G&T bruger jer:

  • 4 cl. Gin – vælg din personlige favorit. For tiden drikker jeg Nordic By Nature, som er en økologisk gin.
  • 1 flaske (20 cl.) Eagle Tonic Pink Pomegranate (min favorit fra Eagle).
  • Top med tørrede rosenknopper og tørret havtorn.
  • Nyd den!

De nye tonicvand fra Eagle kommer i tre forskellige varianter. Eagle Tonic Cucumber & Lime, som navnet indikerer har den smag af to klassiske Gin og Tonic indgredienser; agurk og lime. Eagle Tonic Indian er en tonic med både kinin og ekstrakt fra kvassiaplanten, som tilfører ekstra bitterhed til drinken og komplimenterer kinin på bedst mulige måde. Og som nævnt tidligere, min absolut favorit Eagle Tonic Pink Pomegranate (den lyserøde) med ekstrakt af kinabark og granatæblekerner, som giver en skøn, underspillet sødme til din G&T.

Hvis du selv har en forkærlighed for blandingen af gin og tonic, kan du passende tjekke Eagle ud på Instagram.
Og så skal I ikke snydes for et par ekstra billeder af min flotte drink 😉

Jeg ønsker jer den dejligeste fredag, og håber at julefreden så småt er ved at sænke sig.
Kærligst, A.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 12 stjernetegn