Gode ting jeg gør

Og så gik der tre måneder uden indlæg

Kæreste jer,

Hold nu op – det er længe siden jeg har været til tasterne – sidste indlæg der blev skrevet herinde var d. 3/3; det er helt vildt at tænke på. Jeg kan ikke huske, hvornår der sidst er gået så lang tid, mellem indlæg; men det har været tiltrængt og det kommer nok ikke til at ændre sig fremadrettet.

Jeg sidder dog her, en sen lørdag aften og har fået lyst til at sætte lidt ord på, hvorfor der er stille, hvad jeg bruger min tid på og hvor I kan finde mig.

  • En forfærdelig start på året. Som I måske kan huske, så havde jeg en forfærdelig start på 2020, min angst gik AMOK, som den ikke har gjort i årevis. Jeg kunne ikke sove, jeg kunne ikke spise, jeg var fremmed i min krop, jeg var fremmed for mig selv, jeg græd, jeg rystede, jeg kunne ikke arbejde – jeg fik hælp, særligt af min søster – jeg startede til psykolog igen. Den proces jeg har været i, har været så voldsom, at jeg har været nødt til at skære fuldkommen ind til benet og passe på mig, før jeg gjorde noget som helst andet. Jeg var nødt til at aflyse aftaler, træde fra for forpligtelser og finde hjem til mig selv. Nu sidder vi her, et halvt år inde i 2020 – og jeg har det meget bedre; det er et helt andet liv, jeg lever nu, end jeg gjorde i starten af året – men forbedringen er ikke kommet gratis, det har kostet uendeligt meget arbejde med mig selv, benhårde prioriteringer og læringsprocesser uden lige. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg er kommet ud af mørket og jeg er dybt taknemmlig, for de mennesker jeg har ved min side.
  • Starten på astrologi-studiet. I februar 2020 startede jeg på uddannelsen som astrolog; jeg tager uddannelsen på fjernstudie, hvilket har vist sig at være helt perfekt for mig, i forhold til min hverdag, hvor jeg i forvejen har meget at se til. Astrologien er et frirum, et hjertlys, et sjælekald – og jeg kan fordybe mig i dét i timevis; og føle, at jeg lader op, selvom jeg studerer. Og selvom det er virkelig vidunderligt, at have det sådan med et studie; så kommer jeg ikke uden om, at det kræver tid – og nu hvor jeg prioriterer min tid og energi på astrologi-studiet, som foregår i min fritid, må der gå tid fra andre ting f.eks. kaffe-aftaler og bloggen.
  • Det videre arbejde, på mig selv. Udover at astrologiens verden, åbner op for virkelig meget mening for mig og min indre rejse, er jeg også startet til kropsterapi hos (reklame!)MALOUCPH. Det er en virkelig fantastisk rejse, hvor jeg arbejder med traumet efter tabet af min mor, men også nuværende tematikker i mit liv; og at tage hul på det arbejde med mig selv, har virkelig været tiltrængt og Maria Louise, den vidunderlige kvinde, er en fantastisk og hjertevarm støtte for mig. Jeg har kun været til behandling 2 gange, og jeg føler allerede en stor tilknytning til hende og en utrolig ro ved at have hende med på min rejse. Jeg kunne skrive et helt indlæg om kropsterapien, og det kommer jeg sikkert også til, men for nu, vil jeg blot sige, at udviklingen med mig selv – psykologisk, kropsligt og spirituelt er i fuld gang – og der sker ændringer i mig. Jeg vokser, jeg tager plads – jeg øver mig i at sige: HER ER JEG – med alt jeg er, både lyset og mørket og det er HELT okay, det er faktisk mere end okay; det er præcis, som dét skal være.
  • Astromandag og Instagram: Endnu et nyt fokus for mig er ‘Astromandag’, som er et koncept jeg har startet på Instagram; hvor jeg hver mandag deler ud af min astrologiske viden og øver mig i stoffet fra mit studie. Derudover så er Instagram virkelig blevet et frirum for mig; jeg har glemt alt om følgere og likes; nu handler det om at dele MIT budskab, mit indre lyse – dét jeg er inkarneret for at tale om; astrologi og lysarbejde; og for at være et menneske, med hele følelsesregisteret, som du (måske) kan spejle dig i. Det håber jeg i hvert fald.
  • Lukker bloggen? Nej – det gør den ikke. Jeg elsker min blog; jeg har blogget siden 2011, og jeg er på ingen måde klar til at give helt slip på den; men I kan godt forvente at indlæggene bliver meget sporadiske, og at der sikkert kommer til at gå et par måneder i mellem; men I kan altid finde mig på min Instagram.

Dét var hvad jeg lige havde på hjerte.
Jeg håber det er til at finde hoved og hale i – jeg vil bare sige tusind tak til jer der stadig læser med, når der kommer et skriv herinde og til jer der følger dagligt med på min Instagram – det betyder mere for mig, end I tror!

Kærligst, A.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode ting jeg gør