Derfor går jeg til kropsterapi

Vores hjem er fyldt med plakater fra Desenio

Kære jer,

Overskriften på dette indlæg er spot on – jeg har lige talt, og i vores hjem har vi 17 plakater fra Desenio; og det er ikke så lidt.

Sidste sommer havde jeg et samarbejde med Desenio og jeg var simpelthen så glad for de fede plakater og flotte rammer, at jeg sidenhen også selv har købt plakater og rammer hos dem. Nu har jeg så haft mulighed for at lave endnu et samarbejde med dem, og det er jeg helt vildt glad for; for jeg er stor fan af deres produkter. Som jeg sagde til Dennis forleden, så er der tre ‘kategorier’ af ting, jeg er gladest for i vores hjem; det er mine energiredskaber (krystaller osv.), mine loppefund og vores plakater.

I virkeligheden, så er ord forholdsvis overflødige i dette indlæg; det kan siges ganske kort og præcist; hos Desenio finder du et hav af plakater og rammer der passer til de forskellige størrelser – priserne er fair og jeg er selv utroligt glad for at indrette med plakater, særligt deres kunsttryk spiller en stor rolle i vores hjem.

Men nok snak, jeg vil egenligt hellere vise jer, hvordan plakaterne hænger i vores hjem.

På vores finde billedvæg i vores stue er følgende billeder:
Matisse Papiers // Matisse Flowers // Sunny Veranda // Sun and Moon Hand

På vores soveværelsesvæg:

Abstract Inks no 3 // Roof Tops in Paris // Cream Yellow Cuts

Hjertet i vores køkken:

MATISSE INSPIRED CUTOUT WOMAN

Mit favorit hjørne i soveværelset:

STOCKHOLM GALLERY COLLECTION NO4 // STOCKHOLM GALLERY COLLECTION NO1

To fine plakater fra Desenio, sammen med et kunstværk min veninde har lavet, samt en lille Henri Matisse plakat, købt brugt på DBA.

MATISSE CUTOUTS // SIMPLE LINES NO2

På vores badeværelse:

Fashionable Line no2

I stuen, sammen med vores bryllupsbillede:

Into The Blue

Kurt i stuen:

Kurt Cobain

Hvis jeg skal udnævne en favorit i samlingen, så bliver det nok denne:

War Is Over

Dét var dét, jeg håber I nød at få et lille kig, i vores plakatsamling – og måske også noget inspiration til eget hjem?
Aller kærligst, A.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor går jeg til kropsterapi